Uutiset

Menneitä muistellen katson tulevaisuuteen

Olen kuusikymppinen, varsinainen syntymäpäiväni oli jo 4.4., joten nyt olen jo tottunut ajatukseen uudelle kymmenluvulle siirtymisestä. Totuuden hyväksymisen jälkeen on aika kutsua juhlat koolle. Juhlat pidetään niin sanotusti työn ääressä eli ohjelmassa on aivan yllättäen musiikkia ja urheilua. Juhlatapahtuman ajankohta on 30.7. klo 17.00 - 20.00 ja paikkana on Tapanilan tekonurmi (osoite: Moisiontie 5).

Kentällä pelattavassa juhlaottelussa vastakkain ovat valmentamani MPS/naisten akatemia -joukkue ja kirjailijoiden ja toimittajien FC Kynä. Se nähdäänkö minut itsenikin kentällä, jää arvailujen varaan. Musiikkipuolesta huolehtii Kenttämiesten orkesteri, jonka musiikki vienee meitä aikamatkalle nuoruusvuosiini.

Juhlien tarjoilu on niukkaa, mutta kenttäolosuhteiden perinteitä kunnioittavaa: kahvia, pullaa, mehua ja grillimakkaraa. Tarkoitus on pitää hyvin rennot juhlat vailla mitään pönötystä. Tule sellaisena kuin olet - niin teen itsekin!

Mahdolliset huomionosoitukset pyydetään osoittamaan tulevaisuuden hyväksi. Raksu 60-vuotisjuhlatilin numero on FI85 1400 3500 0073 62 ja tuon tilin tuotto tullaan käyttämään Tapanilan tekonurmen tulevaisuutta turvaavalla tavalla. Siivu siitä kuluu kauden jälkeen toteutettavaan omaan lomamatkaani, joka on ensimmäinen kunnon lomani kentän valmistumisen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!

Jukka "Raksu" Airaksinen

Lue lisää >

Volgograd suoraan Lapista Raksun tallin listoille

Volgograd on vastustamattoman voimakkaan oman ilmeen omaava bändi Lapin perukoilta, Pellosta. Syyskuussa ilmestyneellä toisella pitkäsoitolla "Puhutko samalla kielellä" kuuluu harjoitusvuosien myötä rakentunut kokonaisuus: vahvat biisit ja rehti popiskelmä soundi, jotka kuorrutetaan laulaja-lauluntekijä Jukka Koivumaan hienoilla teksteillä. Oman musiikin ohella bändin ohjelmistoon kuuluvat lainakappaleet tekevät musiikillisen ilmeen niin laaja-alaiseksi, että Volgograd kannattaa tilata keikalle minne vaan.Lue lisää >

Alennuksia Putiikissa

Vuodenvaihteen jälkeen on perinteisesti niin meillä kuin muuallakin harrastettu alennusmyyntejä.

Hintojen tarkistuksien jälkeen suuri määrä tuotteita on käytännössä ilmaisia. Alennettuja hintoja löytyy mm. paidoista, vanhemmista ja osittain uusistakin levyistä, tervetuloa shoppailemaan!

Lue lisää >

Jani & Jetsettersin Joulutervehdys

Joulun alla on jälleen aika Jani & Jetsettersin Joulutervehdyksen.

Hyvää Joulun odotusta ja iloista loppuvuotta myös Raksun tallilta!


Lue lisää >

Jani & Jetsettersin juhlakonsertti & pikkujoulut

Ensi viikko on Jani & Jetsettersin kalenterissa juhlan täyteinen. Ensin keskiviikkona ohjelmassa on Helsingin Malmitalolla yhtyeen 10-vuotisjuhlakonsertti. Luvassa kattava kooste yhtyeen musiikillisesta historiasta konserttisalin tarjoamassa keskittyneessä ilmapiirissä.

Perjantaina sitten käännetään turboruuvi toiseen ääriasentoon. Vääksyssä hotelli Tallukka juhlistaa bändin valintaa vuoden tanssittajaksi Jani & Jetsettersin virallisessa pikkujoulutapahtumassa. Pikkujoulufiiliksin silloin pannaan tanssilattialla töppöset sekaisin ja sitten katsotaan löytääkö pukki tiensä perille. Katso Tallukan edulliset pakettitarjoukset majoituksineen ja ruokailuineen täältä.

Ja kun pikkujoulubiletys käyntiin kerran saadaan niin lauantainahan jatketaan samoissa merkeissä itäisemmässä Suomessa. Silloin pannan jalalla koreasti Imatran Kylpylässä joulupöydän ahmimisen jälkeen.

Lue lisää >
  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi