Jani & Jetsettersin juhlakonsertti & pikkujoulut

14. marraskuuta 2013

Ensi viikko on Jani & Jetsettersin kalenterissa juhlan täyteinen. Ensin keskiviikkona ohjelmassa on Helsingin Malmitalolla yhtyeen 10-vuotisjuhlakonsertti. Luvassa kattava kooste yhtyeen musiikillisesta historiasta konserttisalin tarjoamassa keskittyneessä ilmapiirissä.

Perjantaina sitten käännetään turboruuvi toiseen ääriasentoon. Vääksyssä hotelli Tallukka juhlistaa bändin valintaa vuoden tanssittajaksi Jani & Jetsettersin virallisessa pikkujoulutapahtumassa. Pikkujoulufiiliksin silloin pannaan tanssilattialla töppöset sekaisin ja sitten katsotaan löytääkö pukki tiensä perille. Katso Tallukan edulliset pakettitarjoukset majoituksineen ja ruokailuineen täältä.

Ja kun pikkujoulubiletys käyntiin kerran saadaan niin lauantainahan jatketaan samoissa merkeissä itäisemmässä Suomessa. Silloin pannan jalalla koreasti Imatran Kylpylässä joulupöydän ahmimisen jälkeen.

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi