Jani & Jetsetters "Uuden elämän alku" -pitkäsoitto julkaistaan 14.6, ennakkotilaa omasi nyt!

5. kesäkuuta 2013

Jani & Jetsetters -yhtyeelle 2013 on juhlavuosi: Orkesteri täyttää 10 vuotta, uusi pitkäsoitto "Uuden elämän alku" ilmestyy perjantaina 14.6. ja heti seuraavana päivänä lauantaina 15.6. Jani & Jetsetters tarjoaa kotikaupunkinsa Riihimäen asukkaille ilmaiskonsertin Graniitin aukiolla. Jetsetters aloittaa soiton tasan kello viisi kesäistä uutuussingleään Kesällä kello viisi mukaellen.

Kesäkuun 14. päivä ilmestyvä pitkäsoitto sisältää 10 uutta Jetsetters-biisiä. Niistä tuttuja ovat tuoreen "Kesällä kello viisi" –singlen lisäksi viime kesänä radioaalloilla kaikunut albumin nimikkobiisi "Uuden elämän alku", alkuvuonna tanssilattiat villinnyt rockabillyiskelmä "Roviolla" sekä "Viileää", jonka Jetsetters lainasi naapurista, ruotsalaiselta Weeping Willows -yhtyeeltä.

Pian julkaistava levy on jo nyt ennakkotilattavissa Raksun tallin Putiikista hintaan 15 euroa, eli postikuluineen levy kolahtaa heti julkaisupäivänä postilaatikkoon kokonaishintaan 18,90 euroa.

Jetsetters on uuteen albumiin ja sen kappaleisiin erityisen tyytyväinen: "Tämä levy kertoo, mitä Jani & Jetsetters on nyt, 2013!", iloitsee solisti Jani Forsman, jonka voi Suomen suvessa bongata myös asfalttihommissa. Uuden elämän alku on yhtyeelle erityisen merkittävä albumi myös siksi, että se on ensimmäinen Jetsetters-pitkäsoitto, jolla on bändin omia sävellyksiä: Kitaristi Japa Mattilan Kesällä kello viisi –kappaleen lisäksi levylle löysi tiensä Jani Forsmanin sävellys Ethän kulje onnes ohi, joka myös päättää albumin. Uusi levy tehtiin Inkfish-studioilla tuottaja Erno Laitisen johdolla. Kaikista sovituksista päävastuussa ovat bändi ja Erno Laitinen.

Biisilista: Uuden elämän alku, Roviolla, Tulkaa kotiin, Kesällä kello viisi, Kangastusta, Se pitää, Viileää (True To You), Viikon päästä, Löydän sen, Ethän kulje onnes ohi.

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi