"Kaikkien aikojen Agents" -kiertue on suurmenestys

8. elokuuta 2012

"Kaikkien aikojen Agents" -kiertue on nyt puolivälissä. 12 konsertista puolet on jo takana, eli 6 konserttia on vielä edessäpäin. Tähän mennessä konsertin on nähnyt lähes 8500 henkeä ja suunnilleen samaa väkimäärää odotetaan saapuvaksi myös loppuihin konsertteihin.

Jäljellä olevista keikoista 5 on jo loppuunmyyty. Näin ollen lippuja on saatavilla enää Seinäjoki Areenan konserttiin lauantaina 12.9. Seinäjoku Areenan yleisökapasiteetti on sen verran suuri, että siellä on odotettavissa kiertueen suurin väkimäärä.

Lippuja Seinäjoen konserttiin myyvät Menolippu ja Lippupalvelu. Paikalliset lipunmyyntipisteet löytyvät Selmun nettisivuilta

Kuvamateriaalia kiertueelta löytyy Raksun tallin kuvagalleriasta, lisäilemme kuvia sitä mukaa kun kiertue edistyy!

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi