Artistimme listoilla

8. elokuuta 2012

Iskelmän listalla viikolla 6 Jani & Jetsettersin "Muistatko kun" nousi sijalle 12 neljännellä listaviikollaan ja Agentsin "It Hurts To Say Goodbye" nousi jo viidennellätoista viikollaan sijalle 18. Jorma Kääriäisen & Riku Niemi Orchestran "Päivin Öin" on puolestaan pysynyt listalla jo 48 viikkoa tuoreimman sijoituksen ollessa 25.

Jorma ja Riku nousevat 15.2. Tamperetalon lavalle Iskelmägaalassa esittämään "Päivin Öin"-hittinsä. Gaalassa kuullaan myös Jani & Jetsettersin "Muistatko kun" ja toisena kappaleena Marko Haaviston kirjoittama uusi kappale "Ei heitetä rakkautta pois".

Iskelmägaalassa jaettavien palkintojen osalta meidän mielenkiintomme kohdistuu erityisesti "vuoden yhtye"-sarjaan, jossa neljän lopullisen ehdokkaan joukkoon ovat nousseet sekä Agents että Jani & Jetsetters.

Myös Discopress Oy:n julkaisemalla musiikkijuontajien kokoamalla "Tätä Suomi Tanssii"-listalla artistimme ovat hyvin esillä. Jani & Jetsettersin "Muistatko kun" on nyt ollut listalla 8 viikkoa ja nousi tällä viikolla jo sijalle 4. In The Mood -yhtyeen "Vielä olen sun" on pysynyt listalla jo 27 viikkoa; tällä viikolla sijalla 8.

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi