Visväskan Emma-ehdokkaana vuoden lastenalbumiksi

16. marraskuuta 2011

Vuoden 2011 ensimmäiset Emma-ehdokkaat on julkaistu ja näiden sarjojen osalta palkinnon saajat julkistetaan 1.12. Musiikkituottajat ry. jakaa kunakin vuonna useissa sarjoissa Emma-palkintoja ansioituneille musiikintekijöille. Lastenmusiikkialbumisarjassa ehdokkaana on Laululaukku-yhtyeen viime keväänä ilmestynyt ruotsinkielinen albumi. Laulau Oy:n ja YLE Svenskan yhteistuotantona julkaistu "Visväskan" on ensimmäinen Emma-ehdokkaaksi yltänyt ruotsinkielinen lastenlevy. Vuoden lastenalbumi -palkintoa on jaettu vuodesta 2004 lähtien.

Visväskanin laulut kertovat kaveruudesta ja kutsuvat leikkiin! Visväskan -albumi samoin kuin sen jo aiemmin julkaistu suomenkielinen versio "Laululaukku" ovat ensi viikosta lähtien tilattavissa myös Raksun tallin putiikin kautta. Siinä on hyvä joululahjavihje lapsiperheille!

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi