Jani & Jetsetters studiossa

16. marraskuuta 2011

Kauan odotettu uusi Jani & Jetsetters levy etenee rauhallisin mutta vakain askelein. Alkuvuodesta yhtye solmi uuden levytyssopimuksen vuosi sitten perustetun, mutta jo nyt monia suomalaisen kevyen musiikin tärkeitä artisteja kokoavan Ratas Music Groupin kanssa.

Kevään lopulla yhtye vieraili äänitysstudiossa tallentaen kaksi kappaletta: ensisinglenä julkaistu "Viileää" sekä niinikään keikoilla kuultu "Löydän sen". "Viileää" on alunperin ruotsalaisen Weeping Willows -yhtyeen 90-luvun hitti "True to you". Tähän mennessä "Viileää" on jo voittanut Radio Suomen Levylautakunnan, ollut paikallisradioiden soittolistan 10 kärjessä ja Radio Sunin suosikit listalla useita viikkoja, parhaimmillaan listan ykkösenä.

Marraskuun lopulla yhtye viettää keikkojen väliset päivät jälleen studiossa tallentaen tällä kertaa 4 biisiä.
Luvassa on varsin menevää Jetsetters-musaa, ja mukana on bändin aiempaan levytyshistoriaan nähden uusia biisintekijöitä, mm. Esa Eloranta ja Jarkko Ahola.

Koko albumi on tarkoitus julkaista kevään aikana, vielä tarkemmin määrittelemättömänä ajankohtana. Työn alla on myös bändin itse kirjoittamia kappaleita, mutta se yltävätkö ne lopulliselle biisilistalle jää nähtäväksi. Uusia levytettäviä kappaleita pyritään ottamaan keikkaohjelmistoon mahdollisuuksien mukaan jo tämän vuoden puolella.


Jani & Jetsetters: Viileää

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi