Kotimaisen musiikkitaivaan seuraava kiintotähti Raksun talliin!

18. elokuuta 2011

Päivitys: Vesa Ja Tytöt "Ei kauempaa" on toisella listaviikollaan Radio Suomen soitetuin kappale!

Hyvät naiset ja herrat! Arvoisat kuulijat! Raksun talli ylpeänä esittelee uusimman kiinnityksensä Vesa ja Tytöt! Tämä ”hippi-iskelmää” soittavan yhtyeen ensisingle ”Ei kauempaa”(säv. Otto Donner, san. Ronnie Österberg) sai lentävän lähdön radioaalloille nousten kuudenneksi soitetuimmaksi kappaleeksi Radio Suomessa! Vesa ja Tytöt -yhtye tullaan näkemään tulevaisuudessa niin klubeilla kuin tanssilavoilla – kaikkialla! Nyt on pakko toistaa vanha fraasi, mutta TÄSTÄ TULETTE VIELÄ KUULEMAAN!

Vesa ja Tytöt –yhtye perustettiin jouluna 2009 Porvoossa onnellisten tähtien alla. Teatterissa työskentelevä Vesa Pitkänen ja hänen kitaristiystävänsä Ossi Saarikko tapasivat basistilegenda Antti Hytin paikallisessa baarissa. Eikä aikaakaan kun iloiseen seurueeseen lyöttäytyi mukaan rumpali PP Kortelainen. Jotta palaset
loksahtaisivat paikoilleen saatiin mukaan ei enempää eikä vähempää kuin trumpetisti Antero Priha ja kosketinsoittaja Mikko Rintanen! Näin syntyi Vesa ja Tytöt – yhtye ja yhteinen matka saattoi alkaa! Yhtyeen ohjelmisto on kuin suomalainen mielenmaisema, jossa kaipaus, suru ja toivo hioutuvat iskelmämusiikin helminauhaksi. Korkeatasoisilla ja koskettavilla tulkinnoillaan yhtye saa tämän helminauhan hehkumaan ilta toisensa perään!

Vesa ja Tytöt facebookissa
Vesa ja tytöt EMI-Finlandin sivuilla

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi