Vappukarnevaalin satoa

8. toukokuuta 2011

Raksun tallin vappukarnevaali vietettiin vapun sadekuuroilta piilossa kulttuuritalolla. Läsnäollut yleisö ja myöskin esiintyjät nauttivat suuresti riemukkaasta vapputunnelmasta. Tilaisuus oli varmasti monille ikimuistoinen, sillä esiintyjinä oli vanhoja 60-luvun suosikkeja ja samasta musiikkiperinteestä innostuksensa ammentavia nuorempia bändejä. Väkeä olisi mahtunut vielä reilusti enemmän, mutta tunnelma oli silti aina illan viime hetkiin asti katossa.


Tässä muutama illan kuvista, lisää voi kurkistella kuvagalleriasta tai Raksun tallin sivulta facebookissa.


Kiitos kaikille Vappukarnevaaliin osallistuneille!


Raksun tallin Vappukarnevaali


Raksun tallin Vappukarnevaali

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi