Raksun tallin uudistuksia: Tiinan tupa myy Oriflame-tuotteita

23. helmikuuta 2011

Uuden yhtiömuodon myötä Raksun tallin toiminta on uudistumassa monella osa-alueella. Ulospäin tämä ei ole vielä juuri päässyt näkymään, nyt on aika esitellä ensimmäinen uudistus. Raksun tallin alla on vuoden alusta alkaen toiminut Tiinan tupa, joka jälleenmyy Oriflamen tuotteita. Jatkossa tulemme yhdistämään Tiinan tuvan ja Raksun tallin toimintaa tilaisuuden tullen, tarjoten teille mielenkiintoisia mahdollisuuksia.


Lisää tietoa Tiinan tuvan toiminnasta voi hieman keväämmällä löytää tältä sivulta, mutta parhaiten tämä onnistuu paikan päällä. Tähän tarjoutuu mahdollisuus Oriflamen Keväisillä Minimessuilla, jotka järjestetään Raksun tallin toimitiloissa. Tarkemmat tiedot minimessuista ja sen aikataulusta löytyvät allaolevasta mainoksesta, kuvat saa klikkaamalla isommaksi!


Jos aiot saapua paikalle, ilmoitathan tulostasi osoitteeseen tiina@raksuntalli.fi niin voimme varautua väkimäärän mukaan.


Messuesite
Messuesite

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi