Putiikin syystarjoukset & uutuustuote

20. lokakuuta 2010

Putiikkimme tarjoaa tänä syksynä erikoistarjouksen sekä levyistä että paidoista. Lisäksi tuotevalikoimaamme on lisätty Jani & Jetsetters Huppari.

Molemmat syystarjouspaketit ovat hinnaltaan 25 euroa. "Syystarjous: Levyt" koostuu kolmesta eri vapaavalintaisesta cd-levystä ja "Syystarjous: Paidat" kahdesta vapaavalintaisesta t-paidasta. Tarjoukset löytyvät tuttuun tapaan Putiikin "Tarjoukset ja paketit"-kategorian alta ja ovat tällä kertaa voimassa jouluun asti. Lisää tilatessasi ostoskoriin vain tarjouspaketti ja erittele haluamasi levyt tai paidat kohtaan "Lisätietoja" kassalla.

Samaan aikaan Putiikin valikoimat laajenevat ensimmäisen hupparin muodossa. Huppareista on tullut paljon kyselyitä, joten niiden tilaaminen oli vain ajan kysymys. Fruit of the Loomin valmistamat oliivinvihreät vetoketjulliset hupparit hopeanvärisellä Jani & Jetsetters -painatuksella ovat nyt tilattavissa ja ne toimitetaan heti kun tavara saadaan varastoon, luultavasti vielä tällä viikolla. Hupparin hinnaksi asettui 30 euroa, koot ovat S-XXL ja tuotteen löytää "Kaikki paidat" sekä "Jani & Jetsetters" -kategorioista.

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi