Mosan Jalkapallokentän vihkiäiset 18.9.

3. syyskuuta 2010

Viime syksynä valmistunut Mosan Jalkapallokenttä, jonka osakkaana ja puuhamiehenä Raksu toimii, vihitään vihdoin virallisesti käyttöön. Vihkiäispäivän seremonioiden lisäksi kentällä pelataan pitkin päivää jalkapallomatseja ja tietenkin juhlaottelu. Myös elävää musiikkia on tiedossa.

Kello 15 alkavassa Juhlaottelussa kisaavat FC Beirut ja FC Rock. FC Beirut on nimetty Mika Wikströmin syksyllä julkaistavan kirjan mukaan ja FC Rock kunnioittaa jo vuodesta 1987 lähtien järjestettyä rock-fudiksen SM-turnausta. Pelaajakaarti on varsin värikäs ja tunnettu, mukaan mahtuu niin muusikoita, kirjailijoita kuin toimitusjohtajiakin.

Juhlaottelun jälkeen noin kello 16 kentällä esiintyy Jani & Jetsetters. Grilli ja kahvinkeitin käyvät kuumana koko päivän ja kahviossa on tarjolla muutakin purtavaa.

Tarkempaa vihkiäispäivän aikataulua ja juhlaottelun pelaajakiinnityksiä voi tarkastella tästä linkistä. Varsinaiset seremoniat järjestetään 15-17, muina aikoina kentällä pelataan useita jalkapallo-otteluita. Tervetuloa vihkiäisiin Moisiontielle 18.9. !

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi