In The Mood, Mä tahdon pojan

15. huhtikuuta 2010

In The Mood on julkaissut singlen, Mä tahdon pojan ja toukokuussa on tulossa ulos pitkäsoittokin. Tässä Auraviihteen uutinen aiheesta:

In The Mood toteuttaa tyylillisesti aikamatkan 50- ja 60-luvuille. Rautalankahenkinen kitarabändi palauttaa mieliin monia tanssimusiikin helmiä. Nyt julkaistun singlen, Mä tahdon pojan, saimme kuulla ensi kertaa vuonna 1965 Suomen Euroviisu-karsinnoissa - silloin tulkitsijana oli Carola. Kappaleen sävellyksestä ja sanoituksesta vastaavat konkarit Lasse Mårtenson ja Saukki. Nyt uudelleenkin In The Moodin sovittamana kappale kunnioittaa vanhanajan tunnelmaa ja saa varmasti hymyn kuulijan huulille!

Kevään aikana In the Mood on viihtynyt studiolla ja pitkäsoittoa saamme odotella toukokuussa 2010.

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi