Jukka Airaksiselle Palloliiton piirin tunnustuspalkinto

25. marraskuuta 2009

Suomen Palloliiton Helsingin piirin vuosikokouksessa luovutettiin Jukka Airaksiselle kunniakirja tunnustuspalkintona "jalkapallo-olosuhteiden kehittämisestä helsinkiläisille". Palkitsemisen taustalla on se, että Raksu on jo neljän ja puolen vuoden ajan ollut vetämässä hanketta, jolla Koillis-Helsingin alueella saataisiin parannettua jalkapalloilun talviharjoitteluolosuhteita. Pitkä työ on tuottanut tulosta, ja Tapanilan hiekkakentällä on nyt rakennustyöt jo pitkällä: noin parin viikon kuluttua käyttöön otetaan uusi tekonurmikenttä.

Mosan kenttää tulee hallinoimaan Mosan jalkapallokenttä Oy, jonka hallituksen puheenjohtajana Raksu toimii. Kentän keskeiset käyttäjät tulevat olemaan yhtiössä osakkaina mukana olevat alueen perinteiset vahvat junioriseurat, Malmin Palloseura ry. (MPS) ja Puistolan Urheilijat ry. (PuiU).

Raksu ja kunniakirja

Raksun tallin putiikin avajaiset lähestyvät hitaasti mutta varmasti, useiden viivästymisien jälkeen avaamme kaupan vihdoinkin ensi viikolla!

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi