"Lennä pois" -singlen menestys siivittää "Matkalaiset"-albumin odotusta

18. elokuuta 2009

Jani & Jetsettersin kolmas pitkäsoitto-CD "Matkalaiset" ilmestyy 23.9. ja CD:ltä ensimmäisenä julkaistu single "Lennä pois" on keskikesän lomakauden jälkeen noussut kohinalla listojen kärkipäähän. Tällä viikolla "Lennä pois" nousi Radio Sun suosikit -listalla ykköseksi oltuaan kolmen kärjessä jo pari edeltävää viikkoa. Radio Suomen soitetuimpien listalla kappaleen tuorein noteeraus on 5. ja Iskelmän listalla yleisöäänestys on tuonut sijat 6 ja 7 ja lauantaina jälleen nähdään viekö fanien äänestysinto kappaletta yhä ylemmäs listalla. Myös musiikkijuontajien ylläpitämällä "Tätä Suomi tanssii" -listalla biisi on Top 20 joukossa. Toinen single albumilta tulee radiosoittoon syyskuun alkupuolella.

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi