Elävän musiikin ja viihteen etujärjestöt yhdistyivät

2. helmikuuta 2009

Suomen Rocktoimistojen Liitto ry., jonka perustajajäseniin Ohjelmapalvelu J.Airaksinen kuului, ja Ohjelmatoimistojen Liitto ry. ovat 27.1. pidetyssä kokouksessa päättäneet yhdistää voimansa. Uuden liiton nimi on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry.

Uuden liiton jäseninä ovat kaikki alan merkittävät toimijat, eli noin viisikymmentä ohjelmatoimistoa ja agenttia. Suhdanneherkän toimialan kaikkien voimien kokoamisen samaan liittoon katsottiin tarjoavan paremman mahdollisuuden toimia koko alan yhteisten asioiden eteen.

Uuden liiton puheenjohtajaksi valittiin Markku Laaksonen turkulaisesta Melodia Oy:stä ja varapuheenjohtajaksi Juha Kyyrö helsinkiläisestä Fullsteam Agencystä. Myös minut valittiin liiton hallitukseen, varajäseneksi.

Jukka "Raksu" Airaksinen

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi