Pekka Tiilikainen

Pekka Tiilikainen on pitkän linjan musiikkimies. Hän on toiminut menestyksekkäästi useiden orkestereiden solistina jo 1990 luvun alusta, mm. useita levytyksiä tehneessä Pekka Tiilikainen & Beatmakers - yhtyeessä. Takana on siis kymmeniä levytyksiä sekä satoja keikkoja.
Tällä hetkellä Pekka keikkailee ahkerasti Twisters – yhtyeen solistina. Twistersin musiikilliset juuret ovat syvällä suomalaisessa 50- ja 60- lukujen iskelmässä sekä tanssittavassa rautalankamusiikissa.
Pekan kypsyminen muusikkona saa nyt uuden vaiheen kun hänen ensimmäinen sooloalbuminsa, ”Kaislarantaan”, julkaistaan tammikuun lopussa 2014. Pekan uudella levyllä on myös vahva suomi-kantrin sävy joka tempaa kuulijansa mukaan.
Levynteossa on ollut mukana lukuisa joukko suomalaisia eturivin muusikoita, mm. Olli Haavisto, Ninni Poijärvi, Mika Kuokkanen, etc.
Levyn teon myötä Pekka on taas tien päällä Duona kitaristi Kari Talaslahden kanssa sekä Twisters – yhtyeen kanssa.
Duo – keikoilla viihtyvät niin vanhan suomalaisen iskelmämusiikin ystävät kuin letkeästä country-poljennosta pitävät, tanssittavampana versiona Pekka vakuuttaa Twisters orkesterin kanssa.

Vieraile esiintyjän kotisivuilla

  • Raksun talli Oy
  • Lyhtytie 24 B
  • 00750 Helsinki
  • info@raksuntalli.fi